Leírás
Genovai bazsalikomos Pesto
Genovai bazsalikomos Pesto eredeti olasz receptek szerint készülnek, melyeket a hagyományos házias konyha ihletett. A termékek kiváló minőségű nyersanyagokból készülnek, természetes módon termesztve.
Felhasználási javaslat: felmelegített serpenyőben pár percig melegítsük, aztán öntsük hozzá a megfőzött tésztát.
Kiszerelés: 180 g
Összetevők: bazsalikom 46%, napraforgó olaj 36%, sajtok 4.2% (tehén tej, só, oltóanyag, tojás fehérje lizozim) burgonyapehely, só, cukor, kesudió, élesztőkivonat, extra szűz olívaolaj, fokhagyma, fenyőmag 0.1%. Savanyúság szabályzó: tejsav. Antioxidáns: L-aszkorbinsav.
Átlagos tápérték adatok 100g termékben.
Energia: 1612 kj / 386 kcal
Zsír: 38 g
amelyből telített zsírsavak :4,9 g
Szénhidrát :7,5 g
amelyből cukrok :1,9 g
Rost :2,1 g
Fehérje :3,3 g
Só : 1,6 g
Származási hely: Olaszország / Campania régió
Szószok
A különféle szószok és készételek üvegbe kerülnek, hogy az alapanyagok megőrizzék a természet adta ízüket és illatukat. Szószaink eredeti olasz receptek szerint készülnek, melyeket a hagyományos házias konyha ihletett. A termékek kiváló minőségű nyersanyagokból készülnek. A szószokat olívaolajban főzzük lassan, hogy az ínyenceknek is megfeleljenek. A kínálatban szerepelnek klasszikus szószok, mint például a nápolyi, bolognai, Amatriciana; de ínyenc szószok is, mint például gombás, olíva bogyós, padlizsános.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.