Spagetti durumbúzából 500 g-Silarus

399 Ft

Leírás

Spagetti durumbúzából

Spagetti durumbúzából és vízből készülnek tartósítószerek nélkül, az eltarthatóságot a termékek természetes szárítási folyamata biztosítja. Nincsenek hozzáadott színezékek, ezért ha egy spagetti köteget a fény felé tartunk, láthatjuk a búzaszemekben őrzött nap fényét. Csak a hagyományos módszerek és a fejlett technológiák kombinációja garantálhatja, hogy tésztáink tájegységünk legjobb hagyományai szerint készüljenek.

Kiszerelés: 500 g

Átlagos tápérték adatok 100g termékben

Energia : 1493 kj / 352 kcal
Zsír: 1,5 g
amelyből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 70,3 g
amelyből cukrok: 3,4 g
Rost: 2,8 g
Fehérje: 13 g
Só: 0,01 g

Származási hely: Olaszország / Palomonte


 

Miért Silarus?
A Silarus egy ablak Olaszországra, egy olyan csatorna, amely kiváló olasz élelmiszerekhez vezet, egy helyről beszerezhető árukhoz a sokféle igény kielégítésére. Hálózatunk a kínálatot és a keresletet közvetlen kapcsolatba hozza egymással. Hálózatunk tagjait a kereskedelem területén támogatjuk, és sikerrel járunk a kiváló minőségű termékek iránti kereslet kielégítésében is. Egyedülálló termékek széles választékával büszkélkedünk, amelyek eredetmegjelöléssel rendelkeznek, és amelyeket a múlt hiteles, hagyományos módszereivel dolgozunk fel. Azon dolgozunk, hogy javítsuk minőségünk színvonalát, csökkentsük a túlzott és felesleges költségeket, (növeljük a haszonkulcsokat) és egységes vállalati képet alkossunk belföldön és külföldön.

Made in Italy azt is jelenti, olasz tészta. Cégünk az olaszországi Campania tartományban található, ahol a tésztakészítés a legfontosabb és legfejlettebb. A tészta a természet két legegyszerűbb összetevőjéből, durumbúzából és vízből áll. Technikailag fejlett ipari eljárással állítjuk elő a tésztát, de úgy készítjük, hogy az eredeti feldolgozási jellemzőket megtartsuk. Az olasz tészta egy exkluzív étel, melyet szerte a világon, intenzív ízéről, finom aromájáról, meleg aranysárga színéről ismernek. (“La Pasta” a tiszta Itáliai öröm.)

100% durumliszt tészták
Tésztáink durumbúzából és vízből készülnek tartósítószerek nélkül, az eltarthatóságot a termékek természetes szárítási folyamata biztosítja. Nincsenek hozzáadott színezékek, ezért ha egy spagetti köteget a fény felé tartunk, láthatjuk a búzaszemekben őrzött nap fényét. Csak a hagyományos módszerek és a fejlett technológiák kombinációja garantálhatja, hogy tésztáink tájegységünk legjobb hagyományai szerint készüljenek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Spagetti durumbúzából 500 g-Silarus” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…